lördag 12 maj 2012

En fiskedag som inte gick som planerat

Ja då åkte man iväg till gopahålet för att meta lite med räka och sill. Blåste som in i bomben vilket vi redan visste, fiskesugna som vi var så chansade vi och det skulle vi inte gjort. Blev några kast med drag och efter 20 minuter beslutade vi oss föra att åka hemåt.

När vi nästan är hemma så kommer jag och Jonas på att vi kan åka och testa kasta på lite gädda. Vi åkte till en liten damm utanför Kristianstad. När vi kom fram så stog det 3 kompisar till Jonas och fiskade. Dom hade inte tagit något men vi började fiska. Ca 10 kast senare så sitter första gäddan. Den bjöd upp till kamp och det var enormt roligt. Det blev totalt 3st landade gäddor och en som lossnade precis innan kanten. Den största var på 2,5kg men en perfekt kondition. Minsta var inte så stor som ni ser.











  

Kanon kul fiske men nu väntar en dag på Finjasjön i morgon med Jonas och Andreas och jag har stora förhoppningar om detta. 

5 kommentarer:

  1. Fortfarande massa småfirrar :P Läget med dig då Coffe? mvh Dennis Nilsson

    SvaraRadera
  2. Hej Coffe Fikemannen!!! fina fiskar! :)

    SvaraRadera
  3. Hallå Dennis :P haha ja det är inga monster men det får duga =D Kommer förhoppningsvis bli lite större :D Det är bara bra med mig så man skall inte klaga. Vad hittar du på nu då?

    SvaraRadera
  4. titanium machining from the world of america - TITNIA - TITNIA
    TITNIA, or, TANIN, is implant grade titanium earrings the ford ecosport titanium world's largest and columbia titanium pants most prolific babyliss pro titanium graphite titanium glasses oxide. Since its inception in the United States of America, TITNIA is a graphite

    SvaraRadera