måndag 14 maj 2012

Finjasjön

Ja då var jag, Jonas, Andreas och Simon i Finjasjön i går. Åkte ut vid 13 tiden för att vara ute tills det mörknade.




På vägen till Finjasjön så svängde vi inom Sporfiske och VVS i Hässleholm då dom har tagit hem specialbeställda Nils Master med en egen färg för just Finjasjön. Ser riktigt fin.






Vi började med att trolla ner till Måsudden för att sedan stanna båten och glida med vinden och jigga lite.
Inom det svartmarkerade området jiggade vi.

Gav inget så vi trollade vidare ner mot Djuphålan som håller ca 10-11 meters djup. Andreas tog 2 gäddor och 2 abborrar under denna sträckan. största gäddan vägdes in på 2,1kg så det var inga monster Vi andra satt glatt och tittade på.

Klockan 20 så började vi dra oss hemåt och det ångrar man lite då det är under dom sena timmarna man vill vara ute och köra på gösen. Men man kan inte få allt.

Jag körde med en Bomber Deep Long A CHA FL/BLK-ORN som går på ca 6m djup. Kände botten några gånger där det var ca 4-5m djupt. Funderar att blya ner den en bit till under Torsdagen då vi skall ut på Finjasjön igen för fisketävlingen. Provade även lyckan med Nils masterna och det gav inget detta heller.

Anders, Peter och Janos var även ute på Finjasjön denna dagen. Dom kör på Verticaljiggning och plockade 6st gösar med en topp på 3,18kg (tror jag det var) och en tätt där efter.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar