onsdag 9 maj 2012

Vårspinnet Finjasjön

Då börjar det att dra ihop sig till fisketävlingen den 17 maj i Finjasjön.
Körde inom Sportfiske & VVS i Hässleholm i dag och handlade på mig lite drag inför denna dag.

Fisketävling som sagt där det gäller att få så stor fisk som möjligt under 4 timmar. Gädda och Gös är värda lika mycket vilken kan anses som lite galet då i dom flesta vatten är det svårare att få en stor Gös. I Finjasjön så är det ganska stor chans på Gösen och därav blev det dessa dragen. Även en och annan Gädda går ju på dessa dragen med.

Det som inhandlades var en styck Nils Master 012, vilket funkar kanon just i denna sjö. En styck Bomber Deep Long A CHA FL/BLK-ORN. Även denna funkar utmärkt. Köpte även ett stycke ABU Atom 25g S/BLUE vilket är en given vinnare om man skall stanna och kasta lite.

Beställde även en ny färg inom Nils Master som endast kommer att säljas i 60 exemplar till att börja med. Dom är speciellt framtagna till att fiskas med i Finjasjön. Mera info och bilder om denna kommer att komma i vecka då jag får mitt samtal och beger mig för att hämta denna godsak.

Betesnålarna och tyngderna kommer att komma till användning i helgen då det kommer bli ett 12h pass i gropahålet nere i Yngsjö. Ska åka inom Apoteket i morgon och se om dom har någon spruta som man kan ha till att spruta in luft i fisken "poppa". Detta går så att fisken inte ligger på botten utan att den ligger en bit ovanför och rör på sig lite. Tyngderna är på 20g och funkar perfekt till detta fisket då det är relativt lugnt vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar